keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Tallipäivitys

Heppojen viettäessä vapaapäivää, saa meidän pikkutalli esittelyvuoron tällä erää. :)

Hevoseni asuvat omassa kotipihassa pienissä, mutta mukavissa puitteissa. Talli on remontoitu täysin keväällä 2008, jolloin myös heposet muuttivat talliin. Tom kuuluu jo ns. alkukantaisiin asukkeihin ja Hennu on liittynyt jengiin marraskuussa 2009. Siinä välissä toisessa boxissa asusti lv-ruuna Vive La Chance eli "Arsi" sekä welsh-neidit Ruusunen ja Donna sekä muutama muu vieraileva tähti.
Tompan ja Hennun karsinat.
 Satulahuoneesta pari kuvaa... Pieni tilaihmeemme :)

Hyväpohjainen kenttä, joka on kooltaan 20 x 30m.

Tarha, joka jatkuu suoraan kentälle. Takana näkyy "kesäkarsina" eli n. 3,5 x 6m katos, johon saa tarpeen vaatiessa teljettyä toisen tai molemmat.

 Tomppa "ruohotarhassa".

Lisää remonttikuvia löytyy tämän linkin takaa. Projekti oli mahtava ja oma koti onkin kultaa kalliimpi <3 Kuvia katsellessa tulee niiiiin ikävä kesää, mutta onneksi se on jälleen sekunti toisensa jälkeen koko ajan lähempänä... :)

2 kommenttia:

  1. Hei, onpa todella hieno talli teillä! Ja muutenkin kivan näköiset puitteet pitää hevosia. Tänään vasta löysin blogisi mutta näitä kuvia katsellessa tajusin, että noita tekemiäsi satulansuojuksiahan ihastelin Hevostalli.netin jossain tee se itse-ketjussa :) Montako karsinaa tallissanne on?

    En ehtinyt vielä koko blogia selata läpi, mutta jos et ole varustepostausta vielä tehnyt, niin sellainen olisi kiva, tv. varusteaddikti :)

    VastaaPoista
  2. Hei! Kiitos viestistä :)
    Meillä on tällä hetkellä kolme karsinaa, eikä enempää tule... ;)
    Varustejutskia olen pyöritellyt mielessäni ja kaiketi tässä lähiaikoina voisin tehdä jonkinlaisen postauksen parhaista paloista tms. Katsellaan :)

    VastaaPoista