tiistai 22. marraskuuta 2011

Muistoissamme Hennu 2.5.1997 - 22.11.2011

Tämä on kuin painajaista. Maailman paras Hennu, kiltein ikinä, on nyt enkelihevonen äkillisen tapaturman seurauksena. Suru on suunnaton eikä sanoja löydy. Hän lähti kipinät kavioissaan sateenkaarisillan tuolle puolen.

Niin iloisena hän kirmaili eilen 21.11.2011 elämästä nauttien.

"Älä ajattele, että elämä on lyhyt. Ajattele – miten erikoinen kokemus. Kun siinä ei ole kysymys pituudesta lainkaan, vaan että ylipäänsä on saanut kokea tämän."

Ikuisesti maailman kilteintä ja luotettavinta hevosta kaivaten,

Marjut

7 kommenttia:

  1. Lepää rauhassa Hennurakas<3 voimia sulle!
    Kaivaten, anni

    VastaaPoista
  2. Lueskelin nyt vasta blogisi läpi.. Monta hevosta menetit kerralla, osanotot siitä! Mutta jos jotain positiivista, niin ehkä ilman näitä ikäviä asioita, ei sinulla nyt olisi kahta mahtavaa poniherraa? Saako kysyä, mitä tälle tapahtui?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin olen itsekin sanonut: Kohtalo on kurja, mutta samalla myös antaa paljon. Hennu oli jo vaivainen (takana pitkä raviura, varsomiset ja kulumaa jaloissa) ja sen kohdalla mietittiin ennen tätä tapaturmaakin jo lopetusta, kunnes lopulta yllättäin potkaisi jalan seinän läpi nahistellessaan kaverin kanssa tarhassa ja jalka murtui. Hennu oli loppuun asti niin Hennu, kiltti ja rauhallinen. Maailman paras Hennu.

      Poista
    2. Juurikin näin. Parempi se että oli kuitenkin loppuun asti oma itsensä ja meni sitten nopeasti, vaikka harmillistahan sekin tottakai on. Suru muuttuu ajan myötä ikäväski ja kauniiksi muistoiksi :)

      Poista
    3. Näin on! :) Eikä tämä pieni sukupolvenvaihdos nyt niin hullu idea ollut... Tallin asukkien keski-ikä laski äkkiä sieltä 20v. pohjiin... ;) Hauskoja ja omalta osaltaan huolettomia (mitä minä juuri kirjoitin...) nuo hevoslapset.

      Poista