torstai 23. elokuuta 2012

Blogikisan ja arvonnan aika!

Kuten lupasin, 60 lukijan tultua täyteen pidetään arvonta. Tänään huomasin ilokseni tavoitteen tulleen täyteen ja on siis aika pistää kilpailu pystyyn. :)

Osallistuminen ja säännöt:

Kisaan voit osallistua 23.8.-10.9.2012 välisenä aikana ja kilpailuun saavat osallistua kaikki blogini rekisteröityneet lukijat. Voittaja arvotaan puolueettomalla arvontakoneella viimeistään 15.9.2012 ja voittajan nimi ilmoitetaan täällä blogissa, lisäksi hänelle ilmoitetaan luonnollisesti voitosta myös henkilökohtaisesti.

Jotta voit osallistua kisaan ja sen myötä arvontaan, kerro, mikä on tämän blogin paras postaus ja/tai kuva kautta aikojen ja miksi. Ilman tätä osallistumista ei oteta huomioon. Vastauksen voit lähettää joko sähköpostilla m4rtzu@gmail.com tai kommentoimalla tähän alle. Liitä vastauksen yhteyteen myös oma nimesi ja sähköposti tai blogisi osoite.

Palkintona:
ESKADRON FOCUS RIIMUSETTI KOOSSA FULL 
Väri tummansininen

(Setin arvo 19€)

18 kommenttia:

  1. http://3.bp.blogspot.com/-o0XRTn_PxY0/T6azKvDqPxI/AAAAAAAAA7A/zDEuvbsc9_8/s1600/DSC00303.JPG

    Hymyilyttää joka kerta kun katsoo. Tosi onnistunut ja hauska kuva!

    Laura Hiltunen
    http://weinthewonderland.blogspot.com/
    laura.hiltunen@pp3.inet.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, siinä on meidän (edesmennyt) Justiina niin elementissään! :)
      Kiitos osallistumisesta, olet mukana! :)

      Poista
  2. Mää tykkään paljon postauksistasi, mutta otetaan esimerkiksi vaikka tämä http://m4rtzu.blogspot.fi/2011/11/hyvasti-vapaa-heina.html. Hyödyllinen ja vinkkipitoinen asiajuttu saman ongelman kanssa painivalle.

    Taru
    http://blondiponit.blogspot.com
    lively@suomi24.fi

    VastaaPoista
  3. Ihan kokonaisuudessa tämä sun blogi on niiiin paras! Täältä saa vertaistukea moneen asiaan joiden kanssa itse painiskelen omalla tallillani. Itkut olen tirauttanut lukiessani sun heppojen sairastelusta/luopumisista ja nauranut monelle postaukselle.
    Tänään luin http://m4rtzu.blogspot.fi/2012/08/mina-vs-kanttipaali-235kg.html heinäpostauksen. Meillä on purettu pyöröpaaleja kärrystä sitomalla liina paalin ja kaivonrenkaan ympärille + kova kaasutus autolla, kun ei ole ollut voimia yksin pyörittää :D

    Ansku
    myrmelin@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ihanaa kuulla kohtalotovereista! Tuo heinäpaaliralli on sellaista viha-rakkaussuhdejuttua, mutta mitäpä näiden eteen ei tekisi... :D
      Tsemppiä arvontaan!

      Poista
  4. Olen tuore lukija, mutta tykästyin kovasti tapaasi kirjoittaa.
    Olin päättänyt jo aloittaa lukemisen tuon postauksen "Minä vs. kanttipaali 235kg" kohdalla, joten sanotaan se. Se oli hauskasti ja elävästi kirjoitettu, vaikka löysin selaamalla myös paljon monia muita kivoja tai koskettavia postauksia. Vaikea näin tuoreena lukijana sanoa parasta "kautta aikojen" postausta. Korvaukseksi päätin selata hyvän kuvankin:
    http://2.bp.blogspot.com/-gKEXf_VLueA/T51DupD1iBI/AAAAAAAAA3I/vvr3AESN5gQ/s1600/DSC00017.JPG
    Tämä oli ilmeiden puolesta niin mainio, että valikoitui nyt :D Kukapa voisi vastustaa pörröisiä poninpalleroita.

    emma.
    sateenkaarisitruuna@hotmail.fi
    sateenkaarisitruuna.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. http://m4rtzu.blogspot.fi/2012/08/1vee-on-ihanin.html
    Ton postauksen kuva on vaan jäänyt mieleen:D

    Siri
    sirihorkko@hotmail.com
    http://sirinhevostelua1.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Virtahepo vai poniko se siinä kuvassa, jompi kumpi... ;) Kiitos ja onnea arvontoihin! :)

      Poista
  6. Huh, parasta juttua on vaikea valita, kun on niin paljon.. mutta mutta.. kanttipaali-jutulle nauroin kyllä katketakseni. Itse on onneksi tullut pyöriteltyä vain pyöröpaaleja, onhan ne painavampia, mutta paljon paremman mallisia ;)

    Tallin kuvia olen ihaillut useasti, samoin mieleen jäi ne söpöt varsapallerot..

    Heli
    http://pallomahat.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin oli pari talvea sitten pyöröpaaleja ja ne olivat myös mukava aihe saada hyvä parisuhdekriisi aikaiseksi. :DD

      Sinulle lähti muuten tänään suitsipostia!

      Poista
    2. Suitset on testattu ja sopiviksi havaittu. Kuvia ei vielä ole, mutta näyttää varsin hyvältä mustassa päässä!

      Poista
    3. Jep, kivat olivat! :) Harmi kun jäivät pieniksi!

      Poista
  7. 20.6.2012, Postauksen "touhukollaasi" oli hauska, lisäksi pylleröisten vauvojen kesäkuvat olivat suloisia! Pakko kompata että tuo paalipostaus veti kahvit vääräänkurkkuun :)
    Kiitos hauskasta blogista!
    -Minzha
    hevoinen1@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Pakko nyt taas hehkuttaa tätä: http://m4rtzu.blogspot.fi/2012/06/miten-lastata-hevonen.html - ihan loistavasti kirjoitettu juttu, saa aina hihittelemään! :D

    VastaaPoista
  9. Mitenhän tämäkin postaus on mennyt multa ohi ja kolinalla? Jostain syystä blogger ei näytä näitä sinun blogin postauksia tossa etusivulla, pitää katsoa uudet postaukset joko oman blogin linkeistä tai kurkistella tänne. Tylsää.

    Omat suosikkipostaukseni ovat ne ensimmäiset postaukset Salamasta, Johan tuli talvi ja Salama tuli taloon. Seurailin blogiasi jo aikaa ennen Salamaa, suru-uutisineen ja hauskoine teksteineen. Ja aina vaan parani, kun kuvioihin asteli mukaan oman varsan ikäinen ja saman rotuinen varsa! :) Tämä onkin yksi suosikkiblogeistani, on vaan mahtava päästä seurailemaan muiden samanikäisten varsojen touhuja.

    Jessi
    kavioillakoparoilla@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä sama juttu sinun blogin kanssa, Blogger näyttää vain osan uusista postauksista, ärsyttävää! Olen yrittänyt tehdäkin asialle jotain, mutta mikään ei ole auttanut. Kummallista...

      Mutta kiitos viestistä ja tsemppiä arvontaan! :) Kuulun myös teidän vakiolukijoihin, tekisi aina mieli kommentoida ihanaa kissaa, Vilmaa tai Maisaa... :D

      Poista