keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Mikä on sinun lempivärisi?

Meidän päivän väri on (jälleen kerran) lila ja pinkki vähän eri sävyissä.

Kumiset ruokinta-astiat (Horze)
Yea-Sacc, Crib-Halt ja fleecepintelit (Hevari)
Freejump Soft'up Pro jalustimet (Heppatarvike)
Puhelimen takakuori/suojus (kirppislöytö) 
Nyt kun meillä on superhienot jalustimet, niin pitää tietenkin päästä testaamaan niitä. Onko jollain vapaaehtoisia kilttejä ratsuja tarjolla? Tietty kestää aikansa, että raaskin viedä ne edes talliin, mutta siihen asti nukun niiden vieressä, kuvittelen hinnassa olleen vain pienen pilkkuvirheen ja todistelen jatkuvasti itselleni niiden olevan maailman parhaat joka suhteessa. Nih!

Eksyin tänään myös pitkästä aikaa kirppikselle ja tein muutamia kivoja löytöjä. Juuri eilen surin sitä, kun minulla ei ole talliin mitään kivaa toppaliiviä. Nämä parin pakkasasteen kelit ovat sellaisia, että aina ehtii tulemaan liian kuuma toppatakissa ja pelkässä fleecetakissa on kylmä. Löysin ihan uuden ruskean Espritin toppaliivin karvakauluksella alle 6 eurolla, joten sen kyllä raaskii pistää rymyosastolle (= tallihommiin) päälle. Rakastan tehdä hyviä löytöjä kirppiksiltä, toisen roska on todellakin joskus toisen aarre. :)

Huomenna ajattelin "valjastaa" Salaman toista kertaa ja koittaa ohjasajaa sitä hieman. Saa nähdä mitä mieltä Salkku on tällä kertaa näistä puuhista. Duke odottelee vielä uusia vaihtokauppavaljaitaan postista, niitä kokeillaan sitten heti tietty päälle, kunhan saapuvat.

9 kommenttia:

  1. Ihanat nuo lilan sävyt! Ostin Oonalle joululahjaksi 2 kpl noita astioita matkaratsastuskisoja varten lilana, kun se on Oonan kilpailuväri. Sattumalta rehuja hakiessa törmäsin uusiin väreihin, ja kyllä tuo pinkkikin on kyllä todella nätti.
    -H

    VastaaPoista
  2. http://www.ooteman.nl/on-the-horse/bridles/bridles/otto-schumacher-bridle-purple

    Löysin tässä kivat suitset ja ajattelin teitä.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih! Mä kohtasin nuo kerran, tosin eri merkkisenä:
      http://m4rtzu.blogspot.fi/2012/08/varustejuttuja-taas.html

      ...Duksulla on lähes samat päitset, mutta ruskealla nokalla. :D

      Poista
    2. Hieman maltillisemman hintaiset myös! Harmi että noitakaan ei saa punaisena, ehdin kauhistella, mitä sortuisin tekemään jos noita Schumachereita löytyisi tällä uudella lempivärilläni koristettuna.. Alle satasella sellaiset vielä olisi juuri juuri kehdannut ostaakin :D

      Poista
    3. Noi Rossnerit on aika hyvälaatuiset, Divoza ainakin myy niitä kaikissa väreissä... ;)

      Poista
    4. Sinne juu eksyin ja harmaita tekee kovasti mieli.. Aiai.

      Poista
    5. ...jos mulla ei olis jo noita hienoja ruskeita, niin haluaisin nuo liilat meidän tulevaan valjakko-lookiin. Pikkasen hienot ponin päässä, hih. ;) Nämä ovat onneksi vähän neutraalimmat, vaikka aikamoinen möllyskä tuo turpis on pienen siron ponin päässä. Salaman säästän (toistaiseksi) pahimmilta kotkotuksilta...

      Poista
  3. Mulla on tammoilla noi astiat pinkkinä ja lilana, ja oreilla mustana ja vihreänä. :) Ainoat astiat, joita hevoset ei hajota eivätkä halkea pakkasessakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän Duksulla oli aikaisemmin sininen vastaava ja on kestänyt ihan kaiken, paitsi toinen kahva on imeskelty poikki. :D

      Poista