tiistai 1. tammikuuta 2013

Nyt arvotaan!


Kiitos teille sadalle lukijalle! Ja tervetuloa kaikki uudetkin seuraamaan meidän ihanan lapsellista arkea. :)

Koska teitä on nyt noin paljon, niin me järjestetään kiva, pieni ja vähän pyöreäkin arvonta, nimittäin Salama & Duke halusivat arvottavaksi ja täten jaettavaksikin heille jotain tärkeää: Yhdelle onnekkaalle lähtee tuollainen kiva kuminen pallo, yllätysvärissä.

Säännöt ovat seuraavat:
  • Arvontaan voivat osallistua vain rekisteröityneet lukijat
  • Kerro kommentoimalla tähän postaukseen, miksi luet ja miten kauan olet lukenut tätä blogia
  • Kerro myös nimesi, sähköpostiosoitteesi ja/tai blogisi osoite
Osallistumisaika on tammikuun ajan eli 1.-31.1.2013.

Tsemppiä arvontaan!

23 kommenttia:

  1. Ensin innostuin blogistas, koska huomasin täällä usein postattavan varusteista. Shettiksille olen sydämeni menettänyt, joten on kiva lukea nuoren Duken kuulumisia/opetusvaiheita yms. :)
    Blogia oon lukenut kesän lopusta suunnilleen.

    kati.korteniemi@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. En ees muista mitä kautta tän löysin, mutta muistaakseni ihan alkuajoista olen seurannut. Itsekin olen nuoren suokin omistanut (mutta myin sen 2012 syksyllä) niin on yllä kiva seurata nuorten poikiesi kuulumisia! Salama on miusta tosi kivannäkönen ja jos se ois myynnissä, tulisin varmaan päätäpahkaa hakemaan sen pois! ;) Toivottavasti jatkat bloggaamista vielä kauan, minä ainakin pysyn aktiivisissa lukijoissa mukana! :)

    Henna
    henttura96@hotmail.com
    http://hennamorko.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Mä en taida edes tietää miksi liityin lukijaksi, kai se on kiva samaistua nuorten hevosten kouluttamiseen/elämään, kun itselläkin tällä hetkellä pari nuorta ponia. Duken kasvattajan tunnen lisäksi.

    Taisi lukijaksi päätymiseen lisäksi vaikuttaa se, että olet maantieteellisesti samalta alueelta :)

    Blogia lukenut n. 3 kk (ko?)

    Suvi L. suvitsu@gmail.com
    http://suvinponit.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. En muista kuinka kauan olen lukenut blogiasi, mutta syy siihen on, että se on hivenen erilainen nuorten hevosten vuoksi ja kiinnostava. Myös varustepostailut kiinnostavat suuresti:)

    Laura
    laura.hiltunen@pp3.inet.fi

    VastaaPoista
  5. Olen lukenut blogiasi muutaman kuukauden ainakin, varmaksi en muista. :) Sen takai liityin, että blogisi on mukavaa vaihtelua, koska se kertoo nuorista hevosista. Ja varustepostauskesi eivät ole pahitteeksi.
    Toivon sinun jatkavan bloggaamista vielä pitkään! :)

    VastaaPoista
  6. Olen lukenut blogiasi jostain kesästä, muistaakseni hepat oli silloin vielä laitumella. Varsat ovat ihastuttavia ja on tosi mielenkiintoista lukea niiden arjesta. Ennenkaikkea kuitenkin tykästyin kirjoitustyyliisi, taisi olla se isoista paaleista kertova humoristinen postaus joka vakuutti minut :D Myös kuvia löytyy ja postauksia tulee kohtuullisen usein. Tämä on yksi lempiblogeistani ja postaukset luen yleensä poikkeuksetta :)

    Emma R.
    sateenkaarisitruuna@hotmail.fi
    sateenkaarisitruuna.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. Olen lukenut blogiasi vasta vähän aikaa(pari kk). Luen blogiasi,koska itse vuokraan nuorta hevosta ja täältä olen löytänyt paljon mielenkiintoista luettavaa. Kirjoitat todella mielenkiintoisia ja hauskoja postauksia:)

    Lisäksi laitat paljon kuvia ja postailet usein.

    Katja Piiroinen
    katja_piiroinen@hotmail.fi

    VastaaPoista
  8. Heipsis!

    Olen lueskellut sun tekstejä kesänlopusta saakka. Kiinnostuin, koska itsellä myös varsa ja mukava seurata, mitä toiset omien varsojen kanssa touhuilevat.

    joseliina94(ät)gmail.com

    VastaaPoista
  9. Olen lukenut tekstejä noin alkusyksystä lähtien. Postaukset ovat aina kivoja ja hauskasti kirjoitettu kuvineen:)!

    Siri Hörkkö
    sirihorkko@hotmail.com
    http://sirinhevostelua1.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  10. Olen seuraillut/lukenut blogia yli vuoden. Minusta on vaan kiva lukea ja seurata "pienten" varsojen kehitystä!(:


    Elina Latva-aho

    elina.latvaaho@gmail.com

    http://elinaah-life.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  11. Blogiasi olen seurannut melko lyhyen aikaa, mutta luen siis siksi että sulta löytyy kyllä melko vekkuleita leikkisiä otuksia :D On kiva lukea tälläisiä postauksia, koska niistä tulee hyvälle mielelle. Mukava seurata nuoren hevosen kasvua ja koulutusta.

    Iida
    ia.ro@hotmail.com

    VastaaPoista
  12. Olen seurannut blogiasi syksyn ajan, ja minusta on todella hauskaa lukea poikien arjesta kertovia juttuja :)) Varsinkin kun on vekkuleita hepoja, ainakin kirjoitusten perusteella :D Postauksista tulee aina hyvälle mielelle! :D

    Janina Karenius

    janskis97@gmail.com

    http://www.valsijajanina.blogspot.com

    VastaaPoista
  13. Luen tätä blogia koska varsat, paljon kuvia ja hauskat, just sopivan mittaset tekstit. Olen lukenut blogia varmaan noin vuoden, en muista tarkkaan milloin aloitin.

    Heidi / heidi.tuikka@hotmail.com / http://hemulisway.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  14. Olen lukenut blogiasi ainakin kaksi vuotta(näin muistaisin).Juttuja pojista on tosi
    kiva lukea,saa hymyn huulille :D

    Sari Pohjola
    spnasutin@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Olen lukenut blogiasi muutaman kuukauden ja siitä syystä, että täällä osataan pelata palloa! Meilläkin sitä harrastettiin ennen vanhaa, mutta koska toinen pelaajista on taivaslaitumilla, ei sitä yksi tule pelattua. En ole ennen törmännyt muihin kaviollisiin pallojoukkueisiin ja siksi kiinnostuin blogista! Mielettömän hienoja ja hauskoja kuvia!

    Hilla / hilla.salopaa@gmail.com / http://nappijaoona.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  16. Blogia olen seurannut alusta alkaen ja myös tämän edellinen "versio" oli ahkerassa seurannassa. Tykkään lukea juttujen takia ja tietysti myös koska ihminen ja hummat tekstien takaa ovat tutut. :)

    Taru
    lively@suoimi24.fi
    Tarulandia

    VastaaPoista
  17. Varmaan joskus ht.netistä löysin linkitettynä blogisi ja aloin lukemaan, koska teksti oli hyvin kirjoitettua ja mielenkiintoista, varsinkin kaikki kuvaukset taisteluista heinäpaalien kanssa ;)

    Lukijana olen ollut kesästä(?) lähtien (tai jotain sellaista).

    Heli
    http://pallomahat.blogspot.com/

    VastaaPoista
  18. Löysin blogisi jo pari vuotta sitten, kun aloimme suunnittelemaan omaa tallia ja hain ideoita tallin "sisustukseen". Ihastuin teidän miljööseen ja tapaasi kirjoittaa asioista.
    Lukijana olen ollut kesästä/alkusyksystä asti.

    Ansku
    autiotila.blogspot.fi

    VastaaPoista
  19. Luen blogiasi, koska noi siun "varsat" on tosi söpöjä ja olen itsekkin hiukan varusteurheilija joten tätä on hauska lukea. Kuvatkaan ei ole koskaan tylsiä vaan aina tulee hymy huulille kun niitä katsoo.

    Blogia en ole lukenut kovinkaan pitkään ehkä pari kuukautta? Ja löysin tän jonkun toisen blogin kautta.

    Tuovi
    tth_95@hotmail.com
    http://valkoisia-unelmia.blogspot.fi/

    laitan tähän samaan vielä parannusehdotuksen. Elikkäs luen tätä blogia usein puhelimella, joten voisitko hiukan muokata sitä mobiiliversiota, kun se teksti suikale on tooosi ohut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiitti tuosta mobiilivinkistä :) Omalla puhelimella teksti näkyy OK, ainakin "vaakatasossa". Puhelimen ollessa pystyssä ei kuvat mahdu kenttään, täytyy koittaa fiksailla. :)

      Poista
  20. Linkkasit blogin hevostalli.net:tiin kun pyysin lukemista ja sitten jotenkin heti ensimmäinen postaus vei mukaansa! Blogissa on siistit kuvat ja ihanat pollet! I like! Yksi mistä myös tykkään on se, että olet blogiin ottanut muutakin mukaan kun hevosia, nimittäin juuri nuita käsitöitä.

    Mari
    marijarvinen99@windowslive.com
    http://kappas-keppana.blogspot.com/ (blogi vielä täysin vaiheessa!)

    VastaaPoista
  21. Olen lukenut blogia syyskuusta asti. Teksti on sujuvaa ja jutut monipuolisia, ja itsellä on samanikäinen shettis myös joten aihe on lähellä sydäntä. Kirjoitat myös sopivan usein ja kuvat on ihan mahtavia :)

    kaisa.jussila@hotmail.com

    VastaaPoista
  22. Olen lukenut blogia 11. marraskuusta lähtien. Tykkäsin heti kirjoitustyylistäsi (hauska ja selkeä) ja siitä, että on kuvia ja erilaisia postauksia. Minusta on kiva lukea varsojen kehityksestä ja oppia samalla itsekin jotain. Kirjoitat myös sopivan usein ja itse käynkin lähes päivittäin kurkkimassa toiveikkaana onko uusia postauksia :D

    Janina
    hamarahemmo@hotmail.com

    VastaaPoista