torstai 23. toukokuuta 2013

Pikkumiehet pikkulaitsalla

Tonttiimme kuuluu pienen pieni viraton muutaman sadan neliön pellonpala, jossa kasvaa ihanan mehevää ruohoa. Tänään aktivoiduin aitaamaan sen ja pikkumustat pääsivätkin nauttimaan sen antimista heti. Se oli vähän jännittävää paikka, varsinkin Salaman mielestä, koska se on tien toisella puolella ja täten hänen maailmankarttansa äärimmäisellä reunalla mukavuusalueen kipurajoilla. Ruoho vei kuitenkin voiton turhilta possuiluilta, tälläkin kertaa. 










4 kommenttia:

  1. Voi kun siellä on jo vihreää! Täällä hyvä jos pääsee vähän ruohon maisteluun totutelemaan vasta. :) Upea Salkku viidennessä ja kuudennessa kuvassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on jo kaikkien hepat laitumilla, mekin jo pian ihan kokopäiväisesti! :D Odotellaan vain tuo Duken näyttely alta pois, on helpompi valmistautua siihen kotona.

      Poista
  2. Kylläpä Salama näyttää sirolta ja jalolta noissa kuvissa. Kun se on tuon värinenkin, niin eihän se näytä oikein edes suokilta. :) Ainakaan minun silmissäni kun olen tottunut katselemaan vähän tuhdimpia poikia. :D

    Meilläkin aloitettiin jo laidunkausi, vaikka ei ihan noin vihreää olekaan kuin teillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salama on meidän ratsuponi, joka osallistuu tulevaisuudessa suomenhevosten luokkiin... ;) Ei kai, uskoisin sen saavan vähän massaa iän myötä, vaikka ei se nytkään mikään ihan hoikka ole. Ruoka maistuu erittäin hyvin, yksi tyypillinen piirre puttehevoselle. :D

      Poista