maanantai 28. lokakuuta 2013

Hevostyyppejä

Kalilei.
1. Jääviileäkaappi
Alalajit: Pakastin, syväjäädytetty

Turvallinen tätiratsun aihio, joka ei pelkää mitään. Ei välttämättä ole se hitain tai herkin yksilö, mutta sellaisen kanssa on aina silti turvallista olla. Voi tuntua tylsältä tyypiltä, mutta JVK voi yllättää: Joinain päivinä vuosia tienvarressa seissyt postilaatikko voikin olla järkyttävä kokemus.

Tuntemiani hevosia: Meidän Duke, Tarun Kalilei

Tom.
2. Leija
Alalajit: Riippuliitäjä, sätkynukke, avaruusraketti, kahlekuningas, rodeoratsu, pölö

Puoliveriratsun prototyyppi. Jos energia suuntautuu oikein, voi käsissäsi olla Totilas tai ainakin naapurikylän kissanristiäiskoulukisojen voittoratsu, jos ei, niin löydät itsesi luultavasti ensiavusta muistikatkoksen kera.

Tuntemiani hevosia: Tom

3. Positiivinen hölmö
Alalajit: Happy horse

Hevonen, joka ei välttämättä tiedä mistään mitään, mutta on aina korvat hörössä ja aina valmis tekemään töitä. Positiivarit ovat muuten helppoja valokuvattavia, koska ne näyttävät aina kauniilta kuvissa.

Tuntemiani hevosia: En uskalla listata tähän yhtäkään hevostuttua! :D

Fanni.
4. Läpileikkuri
Alalajit: Jyrä, panssarivaunu

Hevonen, yleensä tamma, joka toimii tuuli- ja tahdonvoimalla. Osaa halutessaan ryöstää, viedä ja kiikuttaa. Ei pelkää juosta tallinoven läpi, vaikka se olisi kiinni. Maneesin seinä ei välttämättä jarruta. Magneettikenttien keikkuessa oikein on käsissä todella lupaava ja hyvä (ravi)hevonen.

Tuntemiani hevosia: Fanni, Hennu

Salama.
5. Kullannuput
Alalajit: Murumurmelit, raksupoksut

Saavat paljon anteeksi. Joskus liikaakin. Kullannuppu on sekoitus kaikkea edellä mainittua ja usein omistaja on sitä mieltä, että on tämän universumin ainut, joka kyseistä hevosta voi käsitellä. Joskus se on tosin ihan fiksua, pätevämmällä tyypillä voi mennä hermot alta aikayksikön. Toimiva hevonen kuitenkin, ainakin jossain määrin. (Kuka nyt hulluja jaksaa katsella?!)

Tuntemiani hevosia: Salama (kultamurumussukka!), Tarun Porre

Mikä on sinun hevostyyppisi?

5 kommenttia:

  1. Täältä löytyy yksi jääviileäkaappi (Pancho) sekä leijan ja läpileikkurin risteytys (Speedy). Jälkimmäinen on kait tuplapaha kun risteyttää nuo kaksi ominaisuutta keskenään ;) Ja tietysti molemmat ovat kullannuppuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeastaan meidän Hennukin vois olla tollanen leija-läpileikkuriristeytys, aika vaan kultaa muistot niin äkkiä :D

      Poista
  2. meiltä taitaa löytyä numero kolme Roopestaja ykkönen Torstista, tosin Torsti ei kyllä ole hätkähtänyt vielä yhtään mitään koskaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotapa vaan, kyllä senkin polvet vielä joskus nitkahtaa ;)

      Poista