sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Blogikisa: Kuvaile luonnetta

Minkälaisen kuvan olet blogin perusteella saanut Salamasta ja Dukesta?


Kirjoita lyhyt luonnekuvaus kommenttikenttään ja jätä kommentin yhteyteen nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Osallistua voivat niin rekisteröityneet kuin anonyymitkin lukijat. Osallistumisaikaa on 31.12.2013 asti.

Kaikkien ohjeen mukaan osallistuneiden kesken arvotaan aina niin käytännöllinen S-ryhmän 20€ lahjakortti. Paras / hauskin / osuvin kuvaus palkitaan lisäksi vielä erikoispalkinnolla!

5 kommenttia:

  1. salama vaikuttaa hevoselta joka on ns. yhden ihmisen hevonen. kun ruunan luottamuksen, on se todellinen Ystävä. vieraita kohtaan ehkä hiukan epäileväinen, mutta kiltti kuitenkin. salkki on myös hiukan heliumpallo toisinaan, mutta toisinaan myös kovinkin jalat maassa tyyppi. vaikuttaa hevoselta, jonka kanssa ei tule tylsää, ja hevoselta josta voi saada pitkäaikaisen Ystävän.

    Duke on joka ponitytön ja -pojan unelma poni! kiltti, rauhallinen, mutta omalla moottorilla toimiva herrasmies. nopeasti oppiva, ja sulonen ku mikä!

    osukohan yhtään.. :D
    Raisa L.
    raipepe-@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. Salama on kovin herkkis. Se säpsyy välillä kaikkea ja välillä ei mitään, vaatii paljon aikaa ja rauhallisuutta. Todellakin yhden ihmisen hevonen!

    Duke on ihanan pirtsakka shettis, yleensä niin kiltti mutta välillä taas Hurja Ori.

    Molemmat ponit ovat ihanan leikkisiä ja varsamaisia! :D

    Mirka
    oona.poni@luukku.com

    VastaaPoista
  3. Ovat niin poikaasia molemmat. :) Nuo palloleikit varsinkin. Energisiä ja leikkisiä.
    Duke on PONI! Varsinkin tuo uusimman postauksen kartta Duken osalta vahvistaa sitä kuvaa. Ruoka ensiksi ja toiseksi ja kolmanneksi, jaa olikos tässä elämässä jotain muutakin tärkeää? Olen saanut sen käsityksen, että Duke on myös aika helppo opetettava, koska ajoharjoitukset on menneet hyvin.
    Sattuneesta syystä olen kiinnittänyt huomiotani enempi Dukeen ja en ole ihan kaikkia Salaman juttuja lukenutkaan. Mutta sen käsityksen olen saanut, että se vaatii sinulta rauhallisuutta ja pitkäjänteisyyttä. Mutta ehkäpä sen kanssa edistymisestä tulee myös itselle isompi onnistumisen tunne?
    seijap@hotmail.com

    VastaaPoista
  4. Duke on ahmatti isolla A:lla! Duke tykkää Salaman kanssa palloleikeistä mutta kuitenkin se syöminen taitaa olla se Duken juttu. Duke osaa olla viisas ja järkevä, joskus on niitä oikkuilupäiviä, tyypillinen poni ;) Duke on hyvin oppivainen pirtsakka ponipoika, jonka motto voisi olla: Ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella!!

    Salamasta..hmm.. Ajatus ei kulje:D Ja ei aina taida kulkea Salamallakaan.(; Kuitenkin pääpiirteittäin Salamakin osaa olla fiksu, joskus on niitä päiviä kun vihreät miehet ja postilaatikot hyökkäävät Salamaparan kimppuun. Salama tykkää kiusata Dukea ja palloja on kiva hajottaa! Kuitenkin kun Salaman luottamuksen voittaa, se voi olla hyvä hevoskaveri!

    Kumpikin osaa olla viisas, ei välttämättä tarvittaessa mutta senverran usein että omistajan pää ei ihan hajoa! ;)

    minna.1997@hotmail.com

    VastaaPoista
  5. Duke on perusluonteeltaan kiltti, mutta hieman ilkikurinen ponimaiseen tapaan. Toimiva ja erittäin kehityskelpoinen yksilö moneen menoon.

    Salama ei vielä tiedä mitä tarkoittaa olla suomenhevonen. (polle joka ei pelkää mitään ja on aina se varmin vaihtoehto) mutta uskon sen sisäistävän asian ajan myötä, kun ikää ja kokemusta tulee lisää. Komea hurmuriruuna, joka tietää miten omistajan hermoja kiristellään, mutta tietää myös millaista ilmettä näyttämällä saa hymyn omistajan huulille.

    joseliina94(@)gmail.com

    VastaaPoista