torstai 22. tammikuuta 2015

Faktoja pöytään

My little pouni pool party-hipoissa.
Nämä olivat osittain omia pieniä salaisuuksiani, mutta eivät enää. Tässä siis kymmenen faktaa, joita et varmasti minusta, hevosistani tai tästä blogista tiennyt. Ei huolta - et välttämättä tee näillä tiedolla vieläkään yhtään mitään.

1. Laulan Dukelle aina sitä harjatessa tai rapsuttaessa My Little Pony-tunnaria. Se on meidän semmonen oma salainen juttu.

2. Ehdoton inhokkitallihommani on hukkuneiden hiirien poiminta vesiämpäreistä. Näitä sattuu kohdalle talviaikaan silloin tällöin.

Salama mukana turvetalkoissa.
3. Pääsääntöisesti nämä blogin jutut syntyvät hetken mielijohteesta. Tämäkin.

4. Suosikkivuoroni tallissa on iltatalli. Silloin päivän puuhat on saatu pakettiin ja itse kukin voi vetäytyä levolle. Toivotan aina hevosille hyvät yön tallinovella kolmella kielellä. Pitäähän sitä sivistystä pitää yllä nimittäin.

Salaman ekoja raveja ratsastajan kanssa. Tämä on suosikkikuvani tuolta alkutaipaleelta.
5. Kun edessä on oikein tiukka paikka, esimerkiksi stressaava tilanne, uni ei tule tai on pitkä odotus, ajattelen miten kivaa Salamalla on ratsastaa. Olen sillä jo mielikuvissani hypännyt metrin rataa derbykentällä ja ridannut jopa He A-koulurataa sijottuen. Mielikuvaharjoittelussa on voimaa!

6. Kirjoittelen blogia pääsääntöisesti koneella niin, että näyttönä on iso televisio. Oikoluku on siitä katsottuna hankalaa ja teenkin sen aina hetken päästä kännykän tai tabletin näytöltä lukien.

7. Sähköpostissa [SD-team] Uusi kommentti tekstissä "Otsikko" lähettäjältä Anonyymi saa aina niskakarvat pystyyn ennen kuin viestiä ehtii edes lukemaan.

Salkku 3v. elokuussa 2014.
8. Salamankin kanssa lauleskelen, jos tilanne vaatii omalta osalta rennompaa otetta. Juokse sinä humma on ollut kovassa huudossa. Lisäksi muun muassa Uniklubin Näiden tähtien alla, Aikakoneen Odota, Tauskin Sinä vain, Kaija Koon Tinakenkätyttö ja Joulupuu on rakennettu ovat aika kuultuja kappaleita. Ilmankos polle on mikä on. Se juttu tässä on siis se, etten todellakaan osaa laulaa, eivätkä em. kappaleet oikein kuulu omiin suursuosikkeihin Kaija Koota lukuun ottamatta. 

9. Rakastan erilaisia otsapantoja. Ja satulahuopia. Nykyään loimetkin ovat kovin kivoja. Olen varustefriikki, vaikken mitään aina myönnäkään. Ahdistun suunnattomasti esimerkiksi erivärisistä suitsista ja satulasta. Olen myös äärettömän tarkka siitä, että varusteet ovat sopivia. Joskus se on pienestä kiinni.

10. Olen luvannut pojille, että niitä ei eroteta koskaan, ellei kuolo korjaa jompaa kumpaa talteen ennen. En ole ennen nähnyt tällaista, näin syvää ystävyyssuhdetta hevosilla.

Pojat päivälevolla kesällä 2014.

15 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Suurin piirtein vaativin tunnustus näistä... ;)

      Poista
  2. Ihanat ystävät <3 Sulla on selkeästi korkeammin koulutetut hevoset, tai ainakin ne tietävät milloin on aika käydä yöunille :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin... ;) Finska, svenska ja lontoo, niillä nää pärjää hyvin.

      Poista
  3. Repesin noille lauluille ihan täysin, etenkin Tauskille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki kunnia vaan meidän paikalliselle tähdelle Tauskille, jos isännän toilailut jättää väliin, niin lyriikoista löytyy ihan näppäriä pätkiä herkkiin hetkiin... ;)

      Martzan jukeboksi on kovimmillaan esim. maastolenkeillä, kun jänniä mörköjä on joka puolella. Toimii.

      Poista
  4. Shettiksen kanssa puuhailu jotenkin laukasee tuon My Little Pony-sävelmän. Laulan nimittäin ihan samaa :DD

    VastaaPoista
  5. Minullakin on tapana toivottaa hevosille hyvää yötä tallilta lähtiessä, jokaiselle erikseen :) mutta vain suomeksi. Laulua tulee harrastettua yksin maastoillessa. Meillä lauletaan "mä maalaispoika oon" vaikka en sanoja kunnolla muistakaan ja lauluääni on kuin variksella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama vika täällä - no, ainakin tietävät puskissa lymyilijät sen, että jokin lähestyy... ;)

      Poista
  6. Sä olet niin mahtava näiden postauksien kanssa :)

    VastaaPoista
  7. Mä huutelen kans joka ilta hyvät yöt tallin ovelta, tosin vaan suomeksi ja lisäksi täytyy joka ilta sanoa hepoille "nähdään huomenna!". Hassua miten se alkaakin oikein ahdistamaan jos sitä ei muista sanoa kun on laittamassa ovea kiinni, sitten se täytyy huutaa tallin pihalta lähtiessä.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh! Tärkeä tapa muiden rutiinien joukossa siis... ;)

      Poista