sunnuntai 23. elokuuta 2015

Kaukana poissa

Olin viikon poissa kotoa. Seitsemän päivää ilman hevosia ja omaa talliani. Se on muuten omalla kohdallani pisin yhtäjaksoinen aika 10 vuoteen!
Kahden lomapäivän jälkeen olin jo haljeta koti-ikävästä: Ei ole tuo maailmanmatkailu minun juttuni. Eipä sillä, matka oli avartava ja huikea juttu joka tapauksessa. Uskollisen heppahullun tavoin löysin ihan eläviäkin hevoseläimiä lohduttamaan ikävää. Mikään ei kuitenkaan voita sitä tunnetta, kun saa rapsuttaa omaa kauraturpaansa pitkästä aikaa. Enkä muuten myöskään tiennyt, että meidän pihassa tuoksuu metsä.

Olin myös ihan varma siitä, että joku eläimistä karkaa, hajoittaa itsensä tai vähintään sairastuu niin, että joudun tekemään vaikeita päätöksiä 3000km päässä kotoa. Olin delegoinut myös varahoitopaikat kullekin, jos ne erehtyvät murhaamaan vahingossa hoitajansa. Näin ei yllättävää kyllä kuitenkaan käynyt - kotona Salama ja Samppa elivät hevosiksi niin kuin pitääkin. Saamani raportin mukaan Salama oli yllättäin se helpompi ja kiltimpi osapuoli!


Viikko ilman liikuntaa tekee tummanpuhuvan putteni vatsanseudulle hieman *kröhöm* turvotusta. No, ehkä tämä pieni loma tuli sillekin henkisesti ihan hyvään saumaan. Huomenna kuitenkin palataan arkeen ja tuleva viikko tuonee muutenkin piristystä hiekkalaatikolle - kuka arvaa miten? ;)

PS. Ai niin, arvatkaa miten monta irtokenkää kuluneelle viikolle osui...

14 kommenttia:

  1. voi luoja miltä kääpiöltä Samppa näyttää tossa kuvassa ku Salama pomppii :D :D :D ai kauhee.

    Tuleeko Duke visiitille kotiin, tunnisteista päättelin? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei pelkästään visiitille... ;) Isännän kanssa käyty tänään kehityskeskustelu aiheesta ja hommahan on niin, ettei hänen lempiponiaan myydä, piste. :D Ellei sitten tule vastustamatonta tarjousta vastaan, mutta tuskin. Ja onhan sen poneista parhain, mitä tulee asenteeseen. :)

      Ja arvaa vaan miten kääpiöltä musta tuntuu, kun Salaman pitää levitoida milloin mitenkin muuten vaan ja milloin mistäkin syystä. :D

      Poista
    2. *tykkää* :D

      varmasti tuntuu kääpiöltä! :D musta tuntuu kääpiöltä ihan jo välillä sillon ku noi kääpiöponit rupee leijailemaan turhia :D

      Poista
  2. Onko Duke ollut myynnissä? :o Viittaan siis kommentteihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehti kolmisen viikkoa olemaan. Se on ollut meillä vähän nuupea ja laumassa kiusattu osapuoli, uudessa laumassa kesäpaikassaan puhkesi kukkaan ja oli niin iloinen ja vetreä toveri ettei tosikaan. :O Se on siis sellainen, ettei laumassa sano pahasti kenellekään eli antaa esimerkiksi Salaman ja Sampan kiusata itseään ihan huolella. Tilanne kärjistyi nyt kesällä siihen, että se kipeytti löysän takapolvensa ja lähtikin sitä lepuuttelemaan muualle. Jatkossa pitää suunnitella tarhauksia uusiksi, jos näyttää siltä.

      Ehti tässä kuukauden aikana tulemaan ikäväkin jo... Ikävä niitä kärryretkiä, kun ei ole huolta huomisesta! :D

      Poista
  3. Ei tietenkään yhtään irtokenkää! :D
    Ihanat maisemat lomakuvissa, minä kyllä lähtisin heti kohti turkoosia vettä, mutta kyllä kotiinpaluukin olisi ihana loman jälkeen. :) Ja oman mausteensa lomastressiin varmasti tuo se, että karvaturvat asustavat kotipihassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja pointsit isännälle Dukesta! :D
      Meillä käytiin keskusteluja ennen Totin ruunausta, isäntä piti operaatiota kamalan julmana..miehet.. ;) Sama mies on myös ilmoittanut aloittavansa esteratsastuksen Totin kanssa, mutta vannotin että saa opetella ratsastamaan kokeneemmilla ratsuilla ennen kun kiipeää mun vauvahepan satulaan....!

      Poista
    2. Maisemissa ei kyllä ollut moittimista! Kaunista ja niin sinistä! :D (Ja vähän liiankin lämmintä..)

      Onneksi on tämä nykyaika ja wifi-yhteydet, onnistui yhteydenpito kotiin suht helposti. Pysyin ajantasalla poikien touhuista. ;)

      Poista
    3. Ja ruunauskeskustelut ovat täälläkin olleet kuumia keskusteluja! :D Salaman sain puhuttua helposti, sillä kun oli nähtävissä jo pienenä sen sortin jalkaongelmat, ettei kantakirjaus olisi ollut edes vaihtoehto. Duken sitten ruunasin mielivaltaisesti vuoden sikailujakson jälkeen ja meillä oli pieni mykkäkoulu sitten. :'D No, sittemmin asia OK, mutta saan tasaisin väliajoin kyllä kuulla siitä.

      Itse olen sitä mieltä, ettei oria kannata pitää ilman kantakirjaustavoitetta, vaikka siivokäytöksinen olisikin. Ruunana elämä on niin paljon helpompaa kuitenkin. Dukesta tuli oikein kelpo ruuna! Salaman perusluonne muuttui paljon säikymmäksi, mutta sille nyt ei voi mitään.

      Poista
    4. Hahah, ruunat... :D Juurikin tuollaisia "iik, postilaatikko!" "Toi aita ei oo kyllä ennen ollu tossa. Siispä teen sivuloikan!" "Tuolla ojassa rapisi joku, pakoon!"

      Poista
    5. Jep!! :D Jotain hyötyä siitä testosteronistakin on, ei ehdi pelkäämään mitää, kun täytyy sopivasti kukkoilla koko ajan. ;)

      Poista