tiistai 15. syyskuuta 2015

Jos Salama saisi päättää

Tämän postauksen valokuvat viime kesältä.
Jos Salama saisi päättää, olisi se aina laitumella, saisi alati rapsutuksia ihmiseltä oikeasta kohdasta ja ennen kaikkea, hyppelisi se pieniä esteitä iloisesti kujan päästä päähän.

Päästin sen maanantaina kujaan Sampan viimeistelytreenien päätteeksi ja annoin sen kirmata pari kertaa kujan läpi maahankaivettuja tikkuja ihan mielenvirkistusmielessä. Voi sitä riemua - paljoa ei tätä kaveria tarvinnut neuvoa! Päinvastoin, jo alkuverkassa se käveli pääasiassa kahdella jalalla ja riekkui, kun ei malttanut odottaa pääsyä kentälle. :D 


Ymmärrettävästi paljoa Salama ei ole hypännyt eikä tule hyppäämäänkään. Tuota asennetta ja intoa katsellessa ei voi muuta kuin harmitella sitä, että olennaiset osaset hajosivat jo nyt. Siitä olisi tullut hyvä esteheppa.

Jihaa!

2 kommenttia:

  1. Voi toista kun se tykkää <3 Ilman muuta otat jatkossakin mielenvirkistykseksi puomeja ja "maahankaivettuja" kavaletteja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Häntä tötteröllä ja täysiä! :D Selästä käsin se ei ihan noin villi (vielä) ole, kun tasapaino on huono, mutta täytyy sille aina joskus tarjoilla tämäkin mahdollisuus. :)

      Poista