torstai 15. lokakuuta 2015

Operaatio shettiksen sairastarha


Shettikset ovat tosiaan pieniä. Ne eivät yleensä sairastu, mutta kun sairastuvat, ne usein tarvitsevat sairastarhan.

12 neliön karsina sairastupana oli Dukelle sittenkin vähän liikaa: Siellä mahtuu hyvin laukkailemaan ja tekemään hienoja kevätjuhlaliikkeitä. Shettiskarsinassamme taasen on liian matala ovi, Duke kiipeää sen yli. Tai ainakin kerran kiipesi, joten turhia riskejä ei nyt oteta.


Siispä tuumasta toimeen: Pesupaikan vieressä olisikin näppärä kohta ja turpaetäisyys tovereihin säilyisi ainakin jotenkin.

Pari tolppaa kulmiin, pala suodatinkangasta alle, ylimääräiset Lecasorat ja muutama kottikärryllinen hiekkaa susiaitaa muistuttavan kuution pohjalle ja tadaa, ponipojan uusi aitaus on valmis koekäyttöön.




Dukeboy on kuuluisa pelihengestään - uhkapelit ovat niin sen juttu. Mitenköhän kauan se pysyy tässä aidassa..?

8 kommenttia:

  1. No on ainakin supertyylikäs tarha, jos ei muuta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan ei mene langat suoraan, pikkasenko ärsyttää omaa silmää... :D :D :D

      Poista
  2. Fiksu ratkaisu! Meillä tehtiin samanlainen kun kaviokuumeesta parantuva Pancho alkoi ottaa kierroksia karsinassa. Kummasti ulkona olo rauhoittaa vaikka itse aitaus olisi pienempi kuin alkuperäinen karsina. Kai kun saa vaan katsella ympärilleen ja "seinät ei kaadu päälle" niin kummasti rauhoittuu ponin mieli :) Tsemppiä teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä itseasiassa veti ekan illan sellaista rallia tuolla neliössään, ettei tosikaan... :D Ehkä se tuosta rauhoittuu, nyt on ainakin maisemia katseltavaksi ja vähän puuhaakin, kun voi tonkia maata. Suodatinkankaan kulmapala löytyi jo...

      Kiitos! Tsempit todella tulevat tarpeeseen, kuluva viikko ei juurikaan ole tuonut helpotusta polven tilanteeseen, vaikka alku näyttikin hyvältä. :(

      Poista
  3. Me laitettiin kulmatolppien lisäksi niitä yhdet myös joka sivun keskelle. Neljä lankaa ja sähkö tietysti, parit napsut piti ottaa ja sitten pysyi kiltisti keskellä tarhaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Illalla talliin tuli porttilankaa kummasti kunnioittava pony, joten se on ehkä vähän tehnyt tuttavuutta siihen illan aikana. ;) Hyvä vaan, on ollut syksyn mittaan vähän röyhkeä noiden porttilankojen kanssa.

      Tämä mun poni-iglu näytti pysyvän muodoissaan ilman välitolppia, mietin nimittäin niitäkin... Äkkiäkös tuohon muutaman pikalaiduntolpan saa, jos siltä alkaa näyttämään.

      Poista
  4. Laita lautaa myös ! Täällä huono kokemus lanka-sairastarhasta, piehtaroi sähköihin ja seurasi katastrofi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta tuokin puoli, mutta sitä varten yritän tehdä aina lankoihin sellaisen kohdat, että lanka katkeaa kuitenkin suht helposti. Pahaa jälkeähän jalan ympäri kietoutunut lanka/köysi tekee, ei siinä mitään. :/

      Poista