keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Lisää varsauutisia!


Eilen aamulla (30.5.2017) Sampalle syntyi kolmas jälkeläinen! Tällä kertaa "Tessa" eli Symphatil Jessamine 1123SH varsoi kauniin ja energisen tammavarsan. Aivan valloittavan ihana tapaus! 

Jackpot etualalla, Jappey taustalla.
Tein myös eilen ensimmäisen tutkimusmatkan varsalaitumeen "Jappen" ja "Jakken" luo. Ikäeroa veljeksillä on reilu viikko. Kuvissa mustin ja pienin näistä on vanhin eli 15.5. syntynyt Jappey (e. Nicolien v.d. Dorpsraat 971SH). Punariimuisen tamman varsa on Jackpot (e. Canna's Birgitte 1381SH) ja se näki päivänvalon 25.5.2017. Mukana kuvissa viuhahtaa myös Raisan Illusian täyssisko, 11.5.2017 syntynyt sileäharjainen Jane. Sen isä on Junibackens Martini 98SH ja emä Furunäs Menuette.

Jane
Jackpot
Samppa näyttäisi jättävän kaunista päätään, vahvaa luustoaan ja hyvää takaosaa näille, koska kaikki kolme ovat kuin samasta puusta veistettyjä, koko vain vaihtelee. Katso näitä sitten objektiivisesti! :D

Jappey. Ensimmäinen ja tällä hetkellä suosikkini, mutta tilanne voi vielä muuttua monestikin. Yksi on syntymättä näistä vielä. ;) Jappella on ihan todella valtavat silmät!
Jackpot ja emänsä Pirkko, joka on muuten meidän Pilkun täyssisko.
Jakkella on otsan pyörteet samalla tavalla kuin isällään.
Jappey
Jane
Jane 
Jackpot eli Jakke.
Jappey.  
Jappey tykkää (jo nyt) vesileikeistä.

Jappey kiusasi eilen myös jo tyttöjä.  
Uusin fonzielainen: Tammavarsa s. 30.5.2017. Nimi on vielä vahvistamatta. :)

14 kommenttia:

  1. Ääk ääk ja ääk <3 emmää kestä!

    VastaaPoista
  2. Aivan rutistettavan lutusia varsoja <3

    VastaaPoista
  3. Että nuo shettikset ovat kyllä karvaisia varsoina! Ei ainakaan tule kylmä. Ihania! Oliko sinulla tarkoitus kenties jollakin näistä kasvattaa omaa laumaasi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa nuo Sampan varsat ovat vähän karvaisempia kuin toisen orin varsat. xD Esim. Martinin varsat ovat lähes aina silkkiturkkisia ja sileäjouhisia. Samppa oli itsekin varsana kunnon pörriäinen!

      Loput tästä kuviosta paljastetaan myöhemmin. ;)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Siitä synttärilahjaksi yksi! ;) Itselleen ja Kuninkaalle!

      Poista
  5. Ihania kikkarapäitä!! Kunnon pehmoleluja <3

    VastaaPoista