torstai 14. syyskuuta 2017

Show vain jatkaa kulkuaan


Ja me keinumme mukana välillä helvetin ja taivaan. Jouten ei silti kannata olla, voi vaikka ahdistua.

Julishka

Juli korkkasi näyttelyuransa näyttäytymällä emänsä perässä (tai edessä, takana, sivussa, milloin nyt missäkin) Hippoksen kehässä Urjalassa 12.9.2017. Isänsä (Samppa) rakastaa esiintymistä ja emänsä (Babu) vasta kunnon show-poni onkin, niin mitä näistä kahdesta voisi odottaa?

Julishkasta todettiin muun muassa seuraavaa: "Hyvin kehittynyt, suurilinjainen, sillä on hyvä ylälinja ja pitkä kaula. Sillä on selkeät jalkarakenteet sekä kevyet ja tahdikkaat liikkeet."

Hippos palkitsi Julin I-palkinnolla! Ja emänsä jalostusarvosteltiin I-palkinnolla myös eli Julin molemmat vanhemmat ovat nyt kantakirjattu ykkösellä. En muusta tiedä, mutta Juli tullaan niin hemmottelemaan pilalle meillä.



Salama

Viisi päivää rokotuksen jälkeen eli maanantaina 11.9. uskallan sanoa, että se on terve nyt. Kaksi ensimmäistä päivää rokotuksesta se ei tiennyt mihin laittaa jalkansa. Sitten ne löysivät paikkansa, mutta kävely oli hidasta ja vaivalloista. Viikonloppuna jossain kohtaa ruuna oli piehtaroinut toisella kyljellä, mutta se ei saanut esim. rapsutettua vasenta kylkeä ollenkaan. Kuume laski lopulta lauantain jälkeen kokonaan normaalilukemiin. Maanantaina 11.9. Salama vaikutti vihdoin omalta itseltään ja tehtiin varovaisesti porkkanajumppaa jo. Keskiviikkona aloitettiin kävelyt rennosti. Tai siis se oli ajatus, toteutus oli toisenlainen.

Näyttelyvalmistelut menivät täten aivan totaalisen pieleen. Mietin nyt loppuviikon, lähdetäänkö ylipäätään ajelemaan pitkän matkan taa. Ruuna on nyt nyt jälleen paksu kuin mikä. Plus muutaman päivän koppihoito ei ollut ehkä paras idea tälle, vaikka pakkohan se nyt oli teljetä johonkin tuossa tilassa.


Pilkku

Syyskuun 28. päivä on varattu vain hänelle ja kahdelle killuttimelle takajalkojen välissä... :)

6 kommenttia: